2-кімнатна квартира ЖК Ваніль

Клієнт:Приватна особа
Стиль:Хай-тек
Побажання:При розробці дизайну квартири, по можливості, використати світлі кольори. У вітальні обов’язково створити максимальний простір, робоче місце біля вікна та поставити кутовий диван. Також необхідно мінімум шаф для дрібниць. Систему опалення зробити якомога прихованою. В кухні використати світлі кольори з обов’язковим вкрапленням оливкового. Основне побажання по кухні – розташування кутового дивану та телевізора, також необхідно багато функціональних ящиків та поличок, але щоб вони не виглядали громіздкими. У спальні використати сонячні кольори та розмістити велику шафу. В холі потрібно передбачити багато світла та простору, поставити диванчик та якийсь пуфик при вході, для зручності одягання. Відгородити гардеробну великим дзеркалом, таким чином, щоб ніяких крючків та вішалок не було на видноті. У ванній кімнаті та санвузлі необхідно розмістити всю заплановану сантехніку та місце для зберігання побутової хімії.

Результат

Квартира створена в стилі хай-тек. Кольори підібрані, виходячи з побажань клієнта – світлі відтінки. Автономне опалення передбачає систему теплої підлоги в кухні, холі, ванній кімнаті та санвузлі. У вітальні та спальній кімнаті розташовані приховані (за шторами) батареї та теплі плінтуси під панорамними вікнами.

Вітальня в 22кв.м. має мінімум меблів, що лишає багато вільного простору із зоною для відпочинку та робочим місцем.

Кухня містить всі необхідні елементи та техніку. Робоча зона обрамлена світлою плиткою під цеглу. Для зручності розміщення – техніка вбудована в одну лінію з шафами, що візуально трохи зменшує вузькість кухні.

Хол розроблений в тому ж світлому стилі. За рахунок точкових LED-світильників створено багато світла.

Всі необхідні тумбочки та шафи приховані в гардеробній. Дзеркала вставлені в розсувні двері гардеробної від стелі до підлоги. Також навпроти санвузлу створена закрита ніша для системи теплої підлоги знизу, та вище наявні полички для дрібниць. Всі двері, які виходять до холу не перетинаються між собою. В тому числі і двері до санвузлу – за рахунок демонтажу наявного планування та встановлення стіни під кутом. Додатковим сюрпризом для клієнта була картина у вигляді карти на стіні, яка відображає професію експедитора Валентини Іванівни та була сприйнята з великою вдячністю.

Спальна кімната створена в світло-золотистому кольорі. Всі меблі враховані, шафа розташована на всю довжину стіни, так як велика площа кімнати це дозволила.

Ванна кімната була виконана в тому ж світлому стилі. Керамічна плитка була підібрана з врахуванням побажань – світла та з невеликим малюнком на ній. Розміщена вся необхідна сантехніка та техніка, шафа у вигляді кутового пенала лишає багато простору, але і дуже добре вміщує багато дрібниць. При бажанні, кутовий пенал завжди можливо замінити на душову кабінку. У санвузлі розташовується унітаз з прихованою інсталяцією – це дає більш естетичний вигляд та залишає вільним простір.