Фотостудія

Клієнт:Власник фотостудії
Стиль:Класика, Прованс, Модерн
Побажання:Необхідно розробити інтер’єр фотостудії так, щоб створити якомога більше зон для проведення фотосесій. При цьому не втратити простір та велику білу фотозону. Також використати елементи вже існуючого інтер’єру. Розробити зонування необхідно зі створенням глибини простору, за допомогою різноманітних фактур та текстур – для більшої реалізації знімків.

Результат

Фотостудія створена з врахуванням функціональності та кольорів, які обрав клієнт. У чорній фотозоні використано 3D гіпсові та шкіряні панелі для зйомки у fashion стилі. Біла фотозона залишається незмінною, як було і заплановано. Глибину кадрів, за необхідності, у білій зоні запропоновано створювати за допомогою об’ємних елементів, як наприклад простих паперових кубів, які підвішуються до стелі. Між білою зоною та зоною прованс розроблена зона для бізнес-портрету, з використанням існуючого гіпсового кубу, який став слугувати столом.

Для розділення простору між зонами провансу та модерну використано фальш-вікно, яке зі сторони провансу має білу ламнінацію, а зі сторони модерну – венге (коричневу). Також до вікна можна приставляти пересувну складну ширму з орнаментом, для більшого усамітнення. У зоні прованс запропоновано повісити гойдалку. У зоні модерн та дитячій фотозоні стеля виконана з вагонки та підвісних балок, замість існуючої стелі-armstrong. А підлога замінена на ламінат. У зоні модерну використано дерев’яні 3d панелі. Вхід до підсобного приміщення приховано за пересувним дзеркалом-дверима.

Дитяча фотозона розроблена таким чином, щоб її часто можливо було змінювати. Так, використано вінілові дизайнерські наклейки для стін та дверей, які з часом можна буде змінити на інші. А стіну під ними просто перефарбувати.

Таким чином в одному приміщенні фотостудії було створено різноманітні фотозони.